THAILAND UPDATE

Är i Thailand och därför är uppdateringen sådär haha men nu villar jag bara på hotellrummet så tänkte blogga lite. Annars har vi så mycket o göra hela tiden!!

Men iallafall!! Första dagen mötte vår kusin upp oss och sen la vi oss bara vid poolen och vi slappade, gick på massage på stranden och gick sedan till en mysig restaurang lite längre bort på klong dao, stranden vi bor på! 

Andra dagen startade dagen med en jättebra frukost på hotellet och sedan åkte vi lite längre bort och hämtade upp lite sköna människor som vi sedan åkte ut på båttur med! Vi började med att åka ut till en ö som heter koh Kradan, där vi åt lunch, solade och badade! 
Efter några timmar där åkte vi vidare till koh Mook och simmade in i emerald cave som va så vackert!!
Ni måste googla upp bilder på de!! Men senare iaf åt vi(hela gänget) på ytterligare en mysig restaurang och sedan blev det en tidig kväll! 
 
Tredje dagen regnade det tyvärr hela dagen... Så tiden spenderades mest på hotellrummet, åt lunch och spelade kort vilket oxå var mysigt! Men lite trist att de regnade... 

Fjärde dagen(idag) har det varit jättebra väder och vi har legat o solat, fått lite färg och vi drack även varsin fruktdrink! Jag och Ebba tog även en tuktuk in till saladan och shoppade lite smått. Nu håller vi på att göra oss i ordning för en födelsedagsbarbeque åt Kristoffer som fyller år idag,  kommer bli superkul verkligen!! 
Detta är en bild från koh Kradan där vi stannade på båtturen!
En kompis vi träffade på koh Kradan
En bild på emerald cave utifrån!
En bild på en utav poolerna på hotellområdet!














Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype